Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Op zoek naar een vakantie- of bijbaan?

Lekker verdienen, werken aan je eigen ontwikkeling en ervaring opdoen in de ouderenzorg, het kan allemaal bij Innoforte!

Vrijwilliger bij Innoforte

Vrijwilligerswerk bij Innoforte is ontzettend waardevol. Vrijwilligers slaan een brug tussen onze bewoners en de samenleving en ze brengen de samenleving soms letterlijk naar binnen. Door een leuke activiteit of gewoon voor een praatje. Aandacht hebben voor elkaar, sfeer maken en zorgen dat het gezellig is. Dat maakt het leven voor iedereen zoveel mooier.

Hoe kan ik helpen?

Vrijwilligerswerk is er bij ons in veel soorten en maten. Van vaste tijden op vaste dagen tot eenmalig bij een actie. Je bepaalt zelf wat je precies wilt doen en hoeveel tijd en energie je hieraan besteedt. Om je een idee te geven van wat er zoal mogelijk is: gastvrouw- of heer, maatje/buddy, helpen in een winkeltje of het bewoners café, creatieve activiteiten met bewoners, rondje wandelen of kopje koffie drinken, helpen bij sportieve activiteiten, chauffeur, meegaan naar een bezoek aan het ziekenhuis of samen een boodschap doen. En nog veel meer. Wil je liever zelf vorm geven aan je vrijwilligerswerk en heb je een goed idee? We horen graag wat jouw talenten zijn!

Innoforte is net zo flexibel als jij, als over en weer duidelijk is waar beide partijen op kunnen rekenen! Dat is prettig voor onze bewoners, zij zien graag vertrouwde gezichten. Het is ook fijn voor onze medewerkers. Zij leren je beter kennen en weten wat ze aan je hebben. En omgekeerd geldt dat ook voor jou.

Vrijwilligerswerk in teamverband
De vraag naar vrijwilligerswerk in teamverband (vanuit een bedrijf, het onderwijs, organisatie of vereniging) groeit. Ook hiervoor heeft Innoforte mogelijkheden. We organiseren verschillende groepsactiviteiten en creëren zo een win-win voor alle partijen.

Dit brengt vrijwilligerswerk jou!

  • Gezelligheid, ontspanning, samen met anderen actief zijn;
  • Ontwikkeling, ontplooiing, uitdaging, goed voor je CV;
  • Gevoel van nuttig zijn, zingeving;
  • Iets voor anderen willen betekenen en daar waardering voor terug krijgen.

Openstaande vrijwilligersvacatures bij Innoforte in Arnhem en Velp:

Heb je interesse of wil je meer weten?

Wil jij vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden als vrijwilliger binnen Innoforte te bespreken? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Monita Polman. Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!