Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vreedenhoff

Locatie

Vreedenhoff ligt in Arnhem-Noord vlakbij het prachtige park Sacré Coeur. Hier wonen ouderen met (een vorm van ) dementie die bescherming en specifieke zorg nodig hebben in kleine leefgroepen.

Locatie Vreedenhoff

In Vreedenhoff bieden wij Psychogeriatrische zorg met behandeling aan 80 bewoners. 68 bewoners krijgen somatische en psycho geriatrische zorg zonder behandeling. Zij leven zo veel mogelijk 'zoals thuis'. Bewoners van de psychogeriatrische afdelingen kunnen zich vrij bewegen over de verdiepingen van deze afdelingen. Op de begane grond kunnen zij veilig naar buiten gaan in de aangrenzende buitenruimtes.

We hechten veel waarde aan contact met mantelzorgers. Zij kunnen ons helpen bij het vinden van aanknopingspunten om het verblijf van de bewoner zo aangenaam mogelijk te maken. Omgekeerd staan wij klaar om mantelzorgers te ondersteunen bij het wennen aan en omgaan met de nieuwe leefwijze en het veranderende gedrag van hun familielid.

Vreedenhoff is goed met de fiets en openbaar vervoer bereikbaar. Op dit moment vinden er werkzaamheden aan de Velperweg plaats maar via Oude Velperweg is deze locatie goed te bereiken.