Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wij zoeken vakantiekrachten!

Wil jij in de zomer lekker verdienen, werken aan je eigen ontwikkeling en ervaring opdoen in de ouderenzorg?

Leren en werken

Bij Innoforte kun jij je goed ontwikkelen. Of dat nu gaat om een opleiding richting de zorg, je interesse hebt in een BBL-traject of een andere rol binnen onze organisatie wilt vervullen: er is heel veel mogelijk.

Wat is Innoforte voor organisatie?
Wij zijn er voor ouder wordende mensen. Zij kunnen terecht in één van onze vijf locaties, gebruikmaken van de thuiszorg, terecht bij onze dagbesteding of op bezoek in een Huis van de Buurt. Kijk vooral eens verder rond op onze website om een beeld te krijgen van onze organisatie. Heb je een specifieke vraag? Dan horen we die graag!

Waarom zou je bij ons komen stagelopen of leren en werken?
Wij leiden al jaren mensen op en hebben hier veel ervaring mee. Bij ons kun je vertrouwen op actieve begeleiding, die aansluit bij jouw manier van leren. We hebben oog voor jou en voor jouw kwaliteiten.

De vier V's

We werken vanuit 4 V’s die we samen met onze medewerkers nog verder ontwikkelen: vertrouwen, verbondenheid, verantwoordelijkheid en vakmanschap.

Vertrouwen
We gaan uit van jouw kwaliteiten en jij mag op die van ons vertrouwen.

Verbondenheid
Je bent verbonden met je collega’s en kunt daardoor samen met elkaar mooie dingen tot stand brengen voor onze bewoners en cliënten.

Verantwoordelijkheid
Je krijgt de verantwoordelijkheid die bij jouw opleiding past én je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen.

Vakmanschap
Bij Innoforte willen we de vakmensen van de toekomst opleiden. We willen investeren in jou, als toekomstige professional!

We bieden jou een fijne en praktijkgerichte leeromgeving en je krijgt coaching van je werkbegeleider en praktijkopleider. We organiseren allerlei trainingen, waarbij jij ook kunt aansluiten. Als je een zorgopleiding doet, kun je bijvoorbeeld een training volgen over dementie, onbegrepen gedrag of voeden en slikken. We zoeken samen naar een leerroute die past bij jouw manier van ontwikkelen. Zo kun jij in korte tijd veel leren en ervaren.

Meer weten over de mogelijkheden binnen Innoforte?

Binnen Innoforte ben je van harte welkom voor een stage! En ook voor een BBL-traject kun je bij ons terecht. Dan leer en werk je tegelijk: gemiddeld ga je 3 dagen per week in de praktijk aan het werk en 1 dag naar school.