Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stage lopen bij Innoforte

Ervaring opdoen in de praktijk

Wil jij jouw kennis als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige inzetten in de praktijk? Kom dan stage lopen bij Innoforte en doe ervaring op in de ouderenzorg. Wil je stage lopen voor een andere functie? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Kom stage lopen bij Innoforte!

Ben jij al bezig met een opleiding en wil je graag praktijkervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden verschillende opties aan stageplekken. Van een snuffelstage tot een reguliere stage of een afstudeeropdracht, er zijn verschillende mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Kan ik alleen stage lopen als ik een zorgopleiding doe?

Nee, ook met een andere opleiding ben je van harte welkom bij Innoforte! Denk bijvoorbeeld aan een opleiding HR, Communicatie en Begeleider maatschappelijke zorg en/of Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. We kijken dan samen of we je een leuke en leerzame stage kunnen bieden.

Kan ik stage lopen in de thuiszorg?

Jazeker, stagiaires in de thuiszorg zijn van harte welkom bij Innoforte! Zowel als je verzorgende of verpleegkundige in opleiding bent. Samen met jou kijken we waar je kunt starten.

Kan ik een voorkeur aangeven voor een locatie?

Ja, dat kan. Daar proberen we dan rekening mee te houden. Heb je een voorkeur voor bepaalde zorg, zoals PG? Ook dat kun je laten weten.

Krijg ik een stagevergoeding?

Ja, dat is geregeld volgens de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT).

Moet ik een VOG indienen?

Ja. Voor welke opleiding je ook stage wilt lopen, je moet altijd een verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen aanleveren. De gemaakte kosten krijg je teruggestort op je rekening.

Interesse of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken door contact op te nemen met:

Ik wil stage lopen bij Innoforte!

Zit je op het Rijn IJssel, Graafschap College of Astrum College?
Met deze scholen hebben we afgesproken hoeveel stageplekken we beschikbaar hebben. Neem daarom contact op met het BPV bureau van jouw school. Dan stemmen wij met het BPV af hoe het verdergaat.

Zit je op een andere school?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Dan kunnen we samen kijken of er mogelijkheden zijn om stage te lopen bij Innoforte. Wil je stage lopen vanuit een andere opleiding? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*